Motociclisme

Jordi Torres debutarà a Moto GP a Aragó

Motociclisme. El de Rubí s’uneix a l’equip Reale Avintia Racing per pilotar la Ducati del francès Xavier Simeon, que tornarà a córrer amb la moto de Tito Rabat, recuperant-se de la lesió

Jordi Torres debutarà a la categoria de Moto GP el proper cap de setmana –21, 22 i 23 de setembre–, al circuit de Motorland Aragó. Ho farà a les files de l’equip Reale Avintia Racing amb la moto que Zavier Simeon. El francès deixa lliure la seva moto perquè, per segon gran premi consecutiu, pilotarà la moto de Tito Rabat, que encara es recupera de la greu lesió que es va fer a Silverstone. En el gran premi de San Marino, l’equip Reale Avintia Racing va donar la moto al francès Chris Ponsson, un pilot sense experiència, una decisió molt criticada pels pilots.

Torres, que ha competit en la categoria de Moto 2 entre el 2010 i el 2014, amb diversos podis i fins i tot una victòria a Sachsenring en el 2013, pujarà per primer cop a una Moto GP el proper divendres, en els primers entrenaments lliures del gran premi. El pilot de Rubí va provar sort al mundial de Superbikes, on actualment competeix amb MV Augusta i on ha aconseguit una victòria a Qatar.

“Ara mateix estic entre emocionat i atemorit, però sempre és un repte poder provar una moto com una Moto GP”, ha afirmat Jordi Torres en un comunicat que ha fet públic l’equip. “Serà una experiència única que un dia podré explicar als meus nets”, ha fet broma el de Rubí, que assegura que substituirà Tito Rabat mentre calgui, tot i que espera que torni aviat el de Barcelona. “De moment és una cursa però podrien ser més. Sobretot, desitjo una ràpida recuperació a Tito perquè no mereix l’accident que va tenir, però sé que tornarà aviat perquè és un lluitador”, ha dit el català, que espera aprendre “el màxim possible i aprofitar la meva experiència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)