Motociclisme

Márquez s’imposa en els lliures a Aragó

Motociclisme. El campió del món trenca en la segona tanda el domini de Ducati en la primera

El campionat de Moto GP encara no pot tancar el cap de setmana amb un nou campió però Marc Márquez ha deixat clar a Alcanyís que voldrà aprofitar la primera oportunitat quan se li presenti. Si les Ducati s’imposaven en la primera tanda d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Aragó Motorland, el tro de Cervera s’ha acabat imposant en la segona per dominar els primers lliures.

Marc Márquez ha estat el més ràpid avui en els entrenaments lliures, fent la volta ràpida en el penúltim intent, sense deixar marge de reacció. “Les Ducati estan anant molt ràpid, així que hem canviat l’estratègia”, ha explicat. El català ha tret més d’una dècima a Jorge Lorenzo i quatre a Andrea Dovizioso, mentre que cal destacar la progressió de Dani Pedrosa, que ha començat amb un 18è lloc per acabar setè, superant les Yamaha de Valentino Rossi i Maverick Viñales. Aleix Espargaró ha estat dotzè, dues posicions millor que el seu germà Pol. Finalment, Alex Rins ha perdut pistonada caient fins al setzè i el debutant Jordi Torres ha tancat la classificació de nou.

La segona tanda de lliures ha estat doncs prou diferent a la primera, marcada pel domini de les Ducati, que havia ocupat els quatre primers llocs amb Andrea Dovizioso, Danilo Petrucci, Jack Miller i Lorenzo, seguits de la Yamaha de Maverick Viñales, un cop superats els problemes mecànics, i l’Honda de Marc Márquez. Alex Rins, onzè, just per davant dels germans Espargaró.

En Moto2, les dues primeres posicions s’han mantingut en les dues tandes amb Marcel Schrotter i el líder del campionat Pecco Bagnaia. La novetat en la segona ronda de lliures ha estat la millora d’Àlex Márquez, que ha fet el tercer millor temps quan al matí havia estat cinquè gràcies a fer el segon registre més ràpid, mentre que el barceloní Xavier Vierge ha estat dotzè

Finalment, en la combinada de Moto3, Bastianini ha estat el més ràpid per davant de l’argentí Gabriel Rodríguez i el també italià Bulega. Jakub Kornfeil havia volat en la primera tanda, però ha acabat novè i no ha format part dels únics sis que han baixat d’1’59. El català Albert Arenas ha estat quinzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)