Motociclisme

Pol Espargaró, operat amb èxit de la fractura de la clavícula esquerra

Motociclisme. MotoGP. El pilot de KTM ha caigut durant els entrenaments del gran premi de l’Aragó

Pol Espargaró ja pensa en Tailàndia. El de Granollers ha passat aquesta tarda pel quiròfan per resoldre la fractura del terç mig de la clavícula esquerra que s’ha fet aquest matí al Motorland, després d’una caiguda en el tercer entrenament lliure. L’operació ha anat bé. Els metges han posat una fixació interna amb una plaça de titani i sis cargols bloquejats en l’espatlla del català, que estarà ingressat a la Clínica Dexeus de Barcelona les properes hores. En 48 hores, si l’evolució és l’esperada, començarà la rehabilitació amb la vista posada en Tailàndia, on es disputarà el proper gran premi, del 5 al 7 d’octubre.

El petit dels germans Espargaró està tenint molta mala sort, i és que avui s’ha trencat la clavícula esquerra, la mateixa que s’havia trencat fa sis setmanes, a Brno.

Abans dels entrenaments, Pol Espargaró s’havia mostrat optimista i assegurava que estava recuperat del tot. El pilot ha caigut després de perdre la roda davantera i, en el cop, ha tingut la mala sort de trencar-se la clavícula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)