Motociclisme

Brad Binder fa la ‘pole’ i Márquez, sortirà quart

Motociclisme. Moto 2. El sud-africà ha marcat el millor temps en el circuit on es va proclamar campió del món l’any 2016 mentre

Brad Binder sortirà des de la primera posició de la graella en la cursa de Moto 2 de demà al Motorland, un circuit que li porta molt bon records perquè és on es va proclamar campió de Moto 3 fa dues temporades. A falta d’un minut i mig perquè s’esgotés el temps, el sud-africà ha sorprès tothom i ha superat l’alemany Marcel Schrotter, que ha estat segons a 74 mil·lèsimes de Binder. Jorge Navarro tancarà la primera fila, que ha marcat el mateix temps que Àlex Márquez. El valencià li ha guanyat la partida al de Cervera gràcies a una segona volta més ràpida millor que la del català.

El líder del mundial, l’italiià Pecco Bagnaia, ha estat cinquè mentre que Xavi Vierge sortirà 12è i Edgar Pons, que corre a Aragó com a pilot convidat, ha fet el 17è millor temps.