Més motor

Arrenca el gran Festival

Motor. Ibáñez i Lloveras surten avui de la ‘pole’ en la cursa suport de GT4 al Circuit de Barcelona-Catalunya, dins de les Blancpain GT Series

La tercera edició del Festival de la Velocitat al Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix avui quatre curses suport (Peugeot 308, GT4, Porsche Carrera Cup i Blancpain GT Sports Club) i els entrenaments lliures i prequalificatius de la prova reina de GT3, les Blancpain GT Series, que celebra la reunió de cloenda a Montmeló.

Dos dels protagonistes seran els catalans Lluc Ibáñez i Xavier Lloveras, que amb el Ginetta de l’equip de Granollers NM Racing sortiran de la pole (12.40 h) en el campionat francès de GT4, amb 39 cotxes a la graella. Entre els 52 cotxes de GT3, Àlex Riberas (Audi) i Albert Costa (Lexus) tenen possibilitats de coronar-se a casa, amb Dani Juncadella (Mercedes) i Miquel Molina (Ferrari) també entre els favorits. A banda de l’acció a la pista, el pàdoc del Circuit s’omplirà d’activitats paral·leles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)