Més motor

Doble podi català

Motor. 17.000 espectadors gaudeixen del Festival de la Velocitat, amb Juncadella segon i Molina tercer en la final de les Blancpain GT Series

La cloenda de les Blancpain GT Series al Circuit de Barcelona-Catalunya va oferir un doble podi català als 17.000 espectadors que van gaudir del Festival de la Velocitat, amb nou curses i altres activitats al pàdoc. Dani Juncadella (Mercedes), amb Marciello i Vautier, va ser segon en la prova reina de tres hores, i Miquel Molina (Ferrari), amb Aleshin i Rigon, tercer. Amb aquest resultat, Marciello ha estat proclamat campió absolut en solitari, mentre que el trio vencedor, Stolz, Engel i Buurman (Mercedes), s’ha endut la copa Endurance. Àlex Riberas, Mies i Vanthoor (Audi) eren quarts en l’última mitja hora –sense possibilitats de coronar-se–, però una sanció a Vanthoor els va relegar al quinzè lloc. Albert Costa (Lexus) no va arribar a córrer per avaria, i Toni Forné (Audi), amb Stipler i Parhofer, va ser 31è i 6è en Pro-Am.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)