Motociclisme

Triomf brillant de Márquez a Tailàndia

Motor. El català aconsegueix la setena victòria de la temporada i podrà ser campió de Moto GP al Japó

Victòria magistral de Marc Márquez (Honda) en el Gran Premi de Tailàndia. El pilot català ha superat Andrea Dovizioso (Ducati) en l’últim revolt després d’un recital d’avançaments en les dues últimes voltes. El podi l’ha completat Maverick Viñales (Yamaha), que no ha pogut lluitar per la victòria.

Márquez ha liderat la cursa les sis primeres voltes, però Valentino Rossi (Yamaha), amb millor ritme a l’inici, l’ha superat i s’ha posat primer. Dovizioso ho ha fet tot seguit i Márquez s’ha posat provisionalment tercer. En l’onzena volta, tant Dovizioso com Márquez han avançat Rossi en la mateixa maniobra. El pilot de Ducati ha liderat la prova, amb Márquez a roda i Rossi tercer. Les posicions s’han mantingut invariables fins a les últimes voltes. Viñales ha aconseguit superar Rossi en la vintena volta, a partir de la qual Márquez ha atacat sense miraments Dovizioso. El català ho ha provat fins a quatre cops sense èxit perquè no ha pogut mantenir la trajectòria, però finalment en l’última corba l’ha pogut superar en una maniobra brillant per aconseguir la 68a victòria de la seva carrera, amb la qual iguala Jorge Lorenzo en el cinquè lloc del rànquing de pilots amb més triomfs de la història. Viñales ha acabat tercer i ha pujat al podi cinc curses després de l’últim cop, a Alemanya.

Amb aquest triomf, Márquez s’apropa al seu cinquè títol de la categoria, que podria certificar en el Gran Premi del Japó (21 d’octubre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)