Motociclisme

Revolució al mundial de Superbikes: tres curses cada cap de setmana

Motociclisme. Dissabte es correrà la primera cursa i diumenge, les altres dues, la primera de les quals serà a l’esprint

Dorna ha decidit donar un tomb al mundial de Superbikes i a partir de l’any que ve, comptarà amb tres curses cada cap de setmana. D’aquesta manera, els dissabtes es correrà una cursa a les 14 hores a la distancia tradicional, mentre que els diumenges es correran dues curses: la primera, a les 11 hores, a l’esprint, i la segona, a les 14 hores, a la distancia tradicional.

El director executiu del mundial de Superbikes, Caniel Carrera, explica el canvi: “Incloure una tercera cursa a l’esprint al format de Superbikes és una cosa que feina temps que ens plantejàvem, i ens alegra que es faci realitat. Estem compromesos en la creació de curses emocionants, ant rere any, per a l’afició, i creiem que la suma d’una cursa a l’esprint es convertirà en un valor afegit a Superbikes.”

En els últims anys, el format dels gran premis en les últimes temporades. Tradicionalment, els grans premis de Superbikes comptaven amb dues curses diumenge, però des que Dorna va agafar el control del mundial es va canviar a una cursa dissabte i una diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)