Motociclisme

Molt per decidir, encara, a Austràlia

Motor. Dovizioso i Rossi lluiten pel subcampionat i Márquez i Pedrosa tenen l’objectiu de guanyar el títol per equips per a Honda

El mundial de motociclisme fa el salt a l’hemisferi sud per disputar-hi el Gran Premi d’Austràlia. Amb el campionat decidit a favor de Marc Márquez (Honda), la categoria de Moto GP encara té fronts oberts, com ara la lluita pel subcampionat, que es va reobrir a Motegi. La caiguda d’Andrea Dovizioso (Ducati), que va poder acabar la cursa però no va sumar cap punt, va permetre que Valentino Rossi (Yamaha) s’acostés a només nou punts del seu compatriota. Molt més complicat ho tindrà l’empordanès Maverick Viñales (Yamaha), que, amb 75 punts encara en joc, té 30 punts menys que el seu company d’equip. El fet que Márquez sentenciés el títol al Japó –el setè de la seva carrera– no significa que el pilot de Cervera salti a Phillip Island a passejar-s’hi. Primer, per la seva coneguda competitivitat, però també perquè a Honda encara li falta segellar el títol per equips. De moment líder en la classificació amb 51 punts més que l’equip oficial de Yamaha. A Phillip Island, com ja s’havia anunciat, no hi serà Jorge Lorenzo (Ducati), que ahir va ser operat a Barcelona del canell esquerre i intentarà recuperar-se per córrer a Malàisia. A Moto 2, Francesco Bagnaia pot ser campió del món si augmenta els punts que el separen de Miguel Oliveira (37) fins als 50. En la categoria petita, en canvi, igualtat màxima entre Jorge Martín i Marco Bezzecchi, separats per només un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)