Motociclisme

Arenas, el més llest en un final caòtic

GP d’Austràlia. Moto 2 i 3. S’imposa per la mínima i suma la segona victòria del seu palmarès

El més llest de la classe. Albert Arenas va tornar a demostrar que pocs pilots gestionen tan bé l’estratègia en els finals igualats i va aconseguir la segona victòria de la seva carrera en la categoria de Moto 3. En una cursa molt igualada, el gironí es va imposar per la seva capacitat de col·locar-se i de rellegir els rebufs en l’entrada a meta.

La d’ahir potser sigui una de les curses més espectaculars que es recorden de la classe petita. I esbojarrades i perilloses. En poques ocasions les posicions de sortida havien importat tan poc, perquè a meitat de cursa hi havia un grup de 26 pilots que lluitava per la victòria. Amb constants tocs, avançaments i caigudes. A l’última corba hi van arribar fins a 14 pilots dins del mateix segon, un fet que augurava un final caòtica, com va ser. Entre el cafarnaüm de pilots, Arenas es va revelar com el més intel·ligent i va creuar la meta pràcticament sense marge respecte de Fabio Di Giannantonio i Celestino Vietti, que van ser segon i tercer.

Jorge Martín, el líder, només va ser cinquè, però es va beneficiar de l’accident que va deixar fora de cursa Marco Bezzecchi, que va ser envestit per l’argentí resident a Catalunya Gabriel Rodrigo.

EL PROTAGONISTA

Ha estat brutal. Sabia que podia guanyar si arribava ben col·locat a l’última corba i ho ha aconseguit
Albert Arenas

Triomf de Binder i podi de Vierge

Per només 36 mil·lèsimes es va imposar Brad Binder a Joan Mir en una cursa de Moto 2 en què Xavi Vierge va tornar a pujar al podi. El català, tot i algun error en l’última volta, va quedar tercer, el seu segon podi de la temporada. Els pilots que lluiten pel títol no van aparèixer entre els primers llocs. Francesco Bagnaia va quedar onzè, just darrere de Miguel Oliveira, que li retalla dos punts en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)