Motociclisme

El campió mana també sobre l’aigua

Motociclisme. Marc Márquez lidera la combinada al final de la primera jornada del GP del País Valencià, marcada per la pluja constant durant tot el dia

La pluja ha estat la gran protagonista de la primera jornada d’entrenaments lliures del GP del País Valencià. Però l’asfalt moll no ha fet arronsar el campió del món Marc Márquez, que ha estat el més ràpid en la combinada amb l’1:39.767 que ha fet al matí. A la tarda la pluja ha refermat i els temps han estat al voltant de dos segons més lents, amb el millor registre de Danilo Petrucci (Ducati, 1:41.318), i l’Honda del 93 en el segon lloc, a quatre dècimes.

El top 10 de la combinada –i, per tant, l’accés directe a la Q2, demà– el completen Jack Miller (Ducati), Petrux, Andrea Dovizioso (Ducati), Dani Pedrosa (Honda), Andrea Iannone (Suzuki), Maverick Viñales (Yamaha), Michele Pirro (Ducati), Pol Espargaró (KTM) i Àlex Rins (Suzuki), mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) és onzè, només dues mil·lèsimes més lent que el barceloní de Suzuki.

Jordi Torres, encara no del tot recuperat d’una lesió al dit polze de la mà esquerra, tanca la classificació en la seva última cursa com a substitut del lesionat Tito Rabat (que tornarà a agafar la moto dimarts que ve a Xest, en el primer test del 2019). Per la seva banda, Jorge Lorenzo (Ducati) ha estat dinovè en la combinada, a dos segons del capdavant.

En Moto 2, el pilot valencià Iker Lecuona (KTM) ha liderat les dues sessions, al davant d’Àlex Márquez (Kalex) en la combinada. Tots dos, però, han caigut a la tarda, sense conseqüències.

En Moto 3, el debutant madrileny Alonso López (Honda) ha estat el més ràpid a la tarda i en la combinada, en què el gironí Albert Arenas (KTM) ha estat dotzè, a 1.2 segons.

Les condicions de pluja i l’asfalt moll es preveu que es mantinguin la resta de l’últim cap de setmana del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)