Més motor

Espectacle d’alta volada

Motor. El Supercròs de Barcelona omple avui el Palau Sant Jordi de salts i competició

Tot és a punt al Palau Sant Jordi de Montjuïc per al retorn del Supercròs i Freestyle de Barcelona. La cita és aquesta tarda a partir de les sis i fins a les nou del vespre tocades. Tres hores llargues en què dues competicions independents ompliran de salts el pavelló polivalent de l’Anella Olímpica. D’una banda, el supercròs –motocròs sota sostre–, amb 40 pilots repartits en tres categories: SX1 (la màxima, amb motos de 450 cc), SX2 (250 cc) i SX 125, amb motos de dos temps. De l’altra, el Freestyle, amb sis saltadors encapçalats pel francès Tom Pagés –el número 1 mundial– i el català Edgar Torronteras, que faran tres exhibicions durant la vetllada.

La categoria gran del supercròs també comptarà amb la participació de dos asos de l’especialitat, els nord-americans Malcolm Stewart i Josh Grant, que s’enfrontaran als catalans Joan Cros, Nil Arcarons, Nil Bussot i Francesc Mataró i altres pilots estrangers en tres finals que donaran un guanyador per suma de punts. Les altres cilindrades faran dues finals cadascuna.

El gran xou d’aquesta tarda és la vintena edició del Supercròs de Barcelona. La primera es va celebrar el novembre del 1990 –va ser la inauguració absoluta del Sant Jordi–, però el 2008 s’havia celebrat per últim cop abans del retorn sonat d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)