Trial

Toni Bou, campió d’Espanya a l’aire lliure per desena vegada

Trial. El pilot de Piera ha estat tercer en la prova de Còrdova i es converteix en el pilot amb més títols estatals a l’aire lliure

Toni Bou (Montesa) ha guanyat el campionat d’Espanya de trial a l’aire lliure després d’acabar tercer en la prova de Peñarroya-Pueblonuevo, que ha guanya el també català Jeroni Fajardo (Gas Gas), amb Jorge Casales (Vertigo), segon.

Sota una intenta pluja que ha afectat el recorregut, Bou ha acabat la primera volta en segona posició després de rebre la màxima penalització en una zona, per haver perdut l’equilibri. En la segona volta, el de Piera ha tornat a cometre una errada que l’ha condemnat a lluitar pel pujar al podi.

Aquest és el desè campionat d’Espanya a l’aire lliure de Toni Bou, que es converteix en el pilot amb més títols estatals, que li serveis per tancar una nova temporada en què ja havia aconseguit el mundial indoor i outdoor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)