Motociclisme

Girona, amb Pinsach i l’ETG

Motociclisme. Recepció a l’ajuntament amb Marta Madrenas al capdavant per reconèixer el segon lloc en el campionat estatal en la categoria Superstock 1000 del pilot de Porqueres

L’Ajuntament de Girona amb l’alcaldessa, Marta Madrenas, al capdavant va reconèixer ahir Xavi Pinsach (Porqueres, 1996) i l’equip ETG Racing pel subcampionat estatal de velocitat en la categoria Superstock 1000. A la recepció, a la sala de plens, també hi van assistir el regidor d’Educació i Esports, Josep Pujols, i els directors d’ETG, Joan i Jordi Moncanut.

“Com a ciutat, no ens podem sentir més orgullosos del que heu aconseguit. El que heu fet és extraordinari i heu demostrat que tot és possible amb compromís, ganes i treball en equip”, va subratllar Marta Madrenas, que també va animar els alumnes de l’Escola Tècnica de Girona a implicar-se i comprometre’s amb la “feina ben feta” que es fa des de l’entitat.

Xavier Pinsach ha participat en diferents campionats gironins, catalans i estatals des del 2003 i el 2015 va guanyar l’estatal Superstock 600.

El projecte ETG Racing va néixer el 2014 des de l’Escola Tècnica de Girona, centre de referència en estudis d’automoció que ofereix un curs de mecànica de competició pioner amb pràctiques en equips professionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)