Fórmula 1

Vettel i el seu Ferrari fan el millor temps en l’últim entrenament de pretemporada

Fórmula 1. Mercedes busca per fi fer unes voltes ràpides i Hamilton es queda a només tres mil·lèsimes de l’alemany en el Circuit de Barcelona-Catalunya

Sebastian Vettel i el seu Ferrari han tancat els darrers entrenaments de Fórmula 1 amb el millor temps de la pretemporada en el Circuit de Barcelona-Catalunya. L’alemany ha fet un registre d’1:16.221 i ha confirmat el domini de la marca italiana abans de que s’inici la competició d’aquí a dues setmanes a Austràlia. Just al seu darrera ha finalitzat el campió mundial, Lewis Hamilton, que només s’ha quedat a tres mil·lèsimes del seu rival amb un temps d’1:16.224. Després de dies sense fer temps destacats i buscant consolidar la fiabilitat, els bòlids platejats per fi han buscat uns temps ràpids i els han aconseguit. Valtteri Bottas ha acompanyat al britànic en les bones prestacions de Nercedes amb el tercer millor registre (1:16.561). El madrileny Carlos Sainz ha continuat fent progressar el seu McLaren, ha fet 134voltes –el que més ha rodat–; i ha finalitzat amb el sisè registre (1:16.913).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)