Motociclisme

Dovizioso bat Márquez sobre la línia de meta a Losail

Motociclisme. L’italià de Ducati i el català d’Honda lideren un grup frenètic de vuit pilots en el GP de Qatar de Moto GP

Andrea Dovizioso (Ducati) ha estat el vencedor d’un trepidant GP de Qatar de Moto GP, avantatjant Marc Márquez (Honda) sobre la línia de meta per tan sols 23 mil·lèsimes. El resultat ha estat gairebé calcat al de l’any passat a Losail, quan l’italià va superar el català per 27 mil·lèsimes, després que els dos anys Márquez intentés avançar la Desmosedici número 4 en l’últim revolt.

El tercer esglaó del podi se l’ha endut Cal Crutchlow (Honda), que ha superat Àlex Rins (Suzuki) quan només faltaven dues voltes. El pilot barceloní ha estat un dels grans protagonistes de la cursa. Ha arribat a liderar la prova i ha fet alguns avançaments força agressius, fins que ha anat llarg i l’anglès l’ha relegat al quart lloc, a menys de mig segon del vencedor a la meta.

També s’hi ha lluït l’altra Suzuki del debutant balear Joan Mir, que al final ha entrat vuitè rere Maverick Viñales (Yamaha), a la cua del grup frenètic que ha lluitat per la victòria. El pilot empordanès ha arrencat malament des de la posició preferent, ha caigut al sisè lloc i no s’ha pogut refer malgrat el bon ritme que havia acreditat els dies previs. Fins i tot l’ha superat el seu company Valentino Rossi, que ha remuntat des del catorzè lloc de la graella i ha entrat cinquè, rere Rins i al davant de l’altra Ducati de fàbrica, de Danilo Petrucci.

També han acabat dins dels punts els germans Aleix i Pol Espargaró, desè i dotzè amb Aprilia i KTM, respectivament. Per la seva banda, Jorge Lorenzo (Honda) ha estat tretzè, i Tito Rabat (Avintia Ducati), dinovè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)