Motociclisme

Marc Márquez guanya de punta a punta a l’Argentina

Motociclisme. El cerverí avantatja el grup perseguidor de deu segons sota la bandera de quadres i ja és el líder del mundial

Marc Márquez ha estat l’amo i senyor del GP de l’Argentina de Moto GP, que s’ha disputat aquest vespre (hora catalana) al circuit de Termas de Río Hondo. El pilot cerverí d’Honda ha dominat la cursa de punta a punta i ha avantatjat el grup perseguidor de 9.8 segons sota la bandera de quadres. En l’última volta, Valentino Rossi (Yamaha) ha superat Andrea Dovizioso (Ducati) i ha entrat segon. Amb aquest resultat, el Tro és el nou líder del mundial, amb 45 punts, seguit per Dovi (41).

El quart lloc ha estat per a Jack Miller (Pramac Ducati), empaitat per un excel·lent Àlex Rins (Suzuki), que ha remuntat des del setzè lloc de la graella. En canvi, Maverick Viñales (Yamaha) ha arrencat malament des de la primera línia de la graella, al costat de Márquez, i ha caigut fins al vuitè lloc. En l’última volta, Franco Morbidelli (Petronas Yamaha) l’ha envestit i tots dos han caigut.

Els germans Aleix (Aprilia) i Pol Espargaró (KTM) han estat novè i desè, respectivament, mentre que Jorge Lorenzo (Honda) ha entrat dotzè. El barceloní Tito Rabat (Avintia Ducati) ha caigut quan rodava rere el balear.

La victòria de Marc Márquez ha estat la número 276 d’un pilot català en el mundial de velocitat.

La pròxima cursa serà el GP de les Amèriques, el 14 d’abril. En Moto GP, mai ningú ha batut Márquez a Austin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)