Ral·lis

Jiménez-Fortuny (Lancia Beta) guanyen el ral·li Costa Brava històric i l’europeu de regularitat

Carles Jiménez-Carles Fortuny (Lancia Beta, 103.2 punts) han guanyat el ral·li Costa Brava històric que s’ha disputat el cap de setmana passat amb base a Palamós, i són els nous campions d’Europa FIA de regularitat. En el podi els van acompanyar David Nogareda-Sergi Giralt (Porsche 911 S, 123.1), que eren els campions anteriors, i Eduard Poveda-Joan Jordan (VW Golf GTI, 141.2). Jiménez i Fortuny recuperen d’aquesta manera el triomf que havien assolit l’any 2017. A continuació han acabat Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC, 174.0) i Guillem Pérez-Anna Vives (Volvo 242 Turbo, 178.9).

Aquesta 16a edició del Costa Brava Històric ha estat una de les més dures de totes les que s’han celebrat, amb 27 exigents trams repartits en dues llargues jornades de competició, de 12 i 14 hores cadascuna, la qual cosa ha estat un dur repte per a molts dels equips. Dels 89 que van començar el divendres des del podi del Passeig del Mar de Palamós, només 59 han acabat la prova, 18 dels quals aspiranven al títol europeu.

En motocicletes, la victòria era per un binomi acostumat als podis d’aquesta prova: Jordi Martí-Xavi Tibau i les seves Honda Africa Twin 650 tornaven a ser els millors, i a més es classificaven tancant el Top Ten absolut, en una prova on les motocicletes tenen un doble repte i els seus pilots pateixen més la duresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)