Trial

Toni Bou guanya la primera cursa del trial de Japó

Motor. En un circuit molt complicat per la pluja ha superat Adam Raga que ha ocupat la segona posició

Toni Bou (Repsol Honda) ha guanyat la primera de les dues curses que es disputaran aquest cap de setmana en el Gran Premi del Japó, puntuable pel mundial de trial. La segona posició l’ha ocupat Adam Raga (TRRS). Aquest primer dia de competició ha sigut força complicat per culpa de la pluja que ha deixat el circuit més dur i difícil. El Pilot de Piera ha sumat un total de 48 punts superant clarament a Adam Raga que n’ha fet 71. La tercera posició l’ha ocupat el japonès Takahisa Fujinami, company de Bou en Honda, amb 75 punts. La cinquena plaça ha sigut per Jeroni Fajardo (Gas Gas) amb 81 punts.

Toni Bou ocupa la primera posició de la general del mundial amb 40 punts desprès d’haver guanyat les dues proves que s’han disputat fins ara. Adam Raga (32) i Jeroni Fajardo (28) estan darrera seu. Demà es disputarà la segona prova del GP del Japó en el mateix circuit i Toni Bou buscarà una nova victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)