Motociclisme

Aniversari d’etiqueta

GP de Catalunya. El mundial Moto GP celebrarà dilluns que ve el setantè aniversari de la seva primera cursa i ho commemora amb una foto de grup de la graella de Moto GP

El mundial de Moto GP es vesteix de llarg. Dilluns que ve celebrarà el 70è aniversari de la seva primera cursa, el Tourist Trophy de l’Illa de Man, que va tenir com a vencedors els britànics Harold Daniell (500 cc) i Freddie Frith (350 cc) i l’irlandès Manliefe Barrington (250 cc). Per commemorar l’efemèride, els pilots de Moto GP –amb Marc Márquez i Jorge Lorenzo al davant– van formar a la recta del Circuit Catalunya vestits d’etiqueta. Interpel·lats pels fans, els pilots assistents a la roda de premsa van explicar contra quin pilot històric els hauria agradat competir. Marc Márquez va triar l’australià Mick Doohan, cinc cops campió mundial els anys noranta. Àlex Rins i Maverick Viñales van coincidir amb l’americà Kevin Schwantz, campió el 1993. Dovizioso es va quedar amb el nord-americà Wayne Rainey, tres cops campió, i Danilo Petrucci, amb Libero Liberati, campió el 1957 i pilot nascut, com ell, a Terni, on és un ídol. Aleix Espargaró va triar Àlex Crivillé, primer català campió de 500 cc (1999).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)