Fórmula 1

La F-1 va generar a Catalunya un impacte de 163 milions el 2018

Motor. És el quart gran premi que més diners deixa al territori segons un estudi de l’agència de màrqueting Business Sport però això no en garanteix la seva continuïtat

El Gran Premi de Fórmula 1 que es va disputar a Montmeló el 2018 va generar un impacte econòmic de 163 milions d’euros a Catalunya ocupant el quart lloc dins de les 21 proves del campionat, només superat per Mèxic (250), el Brasil (212) i els Emirats Àrabs (196), segons un estudi de l’agència de màrqueting del món del motor Business Sport.

La categoria reina de l’automobilisme mundial va generar un impacte global de 2.252 milions en les 21 ciutats en què es va disputar. Amb tot, el gran premi que es disputa a Catalunya i també el de Mèxic, el que més impacte va generar a la seva regió, estan a l’aire de cara al 2020, en la qual s’incorporarà el circuit holandès de Zandvoort. Si Catalunya no continués al mundial seria el primer cop des del 1991 en què la F-1 no faria parada al circuit de Montmeló, que també ha estat l’escenari dels testos de pretemporada els últims anys.

Pel que fa a l’assistència als grans premis del 2018, la Gran Bretanya va ocupar la primera posició (344.833 espectadors) i Catalunya l’onzena (171.719).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)