Fórmula 1

Hamilton, primer líder a Hungaroring

Fórmula 1. El pilot de Mercedes encapçala la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Hongria, al davant de Verstappen i Vettel

Lewis Hamilton (Mercedes) ha encapçalat aquest migdia la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Hongria, la dotzena prova del curs i l’última abans de l’aturada estiuenca. El pilot anglès ha fet un millor temps d’1:17.233, seguit per Max Verstappen, vencedor del GP d’Alemanya, diumenge passat, i Sebastian Vettel. La sessió ha començat amb un 90% de possibilitats de pluja, però amb prou feines han caigut quatre gotes abans de l’equador. L’adherència, però, ha fet anar de corcoll els pilots; sense anar més lluny, Verstappen ha fet dues virolles. Tanmateix, l’entrebanc més seriós l’ha tingut Mercedes: Valtteri Bottas ha tingut un problema de motor i no ha pogut fer cap volta, mentre l’equip li canviava tota la mecànica.

La segona sessió lliure començarà a les 15 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)