Fórmula 1

Pierre Gasly, el més ràpid abans de la pluja

Fórmula 1. El pilot francès de Red Bull fa el millor temps en la segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Hongria, condicionada per un xàfec a Hungaroring

Pierre Gasly ha fet el millor temps en la segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Hongria, aprofitant que ha estat l’únic pilot d’un dels tres equips grans (Red Bull, Mercedes i Ferrari) que ha muntat els pneumàtics tous abans que la pluja refermés a Hungaroring. El pilot francès de Red Bull ha marcat un registre d’1:17.854, més lent que el temps de Lewis Hamilton al migdia (1:17.233), en la primera sessió .

En segona posició s’ha classificat l’altre Red Bull, de Max Verstappen, a mitja dècima del seu company, però amb el pneumàtic mitjà en comptes del tou. Tercer ha estat Hamilton, amb el dur, mentre que els Ferrari han estat setè (Charles Leclerc, mitjà) i tretzè (Sebastian Vettel, dur).

Malgrat les feixugues condicions de la pista, l’únic incident ha estat la topada d’Alex Albon amb les barreres, quan ha perdut el control del Toro Rosso en l’últim revolt, al final de la seva primera volta llançada. La pista encara estava seca, però el pilot tailandès ha trepitjat l’herba humida i s’ha entregirat.

La resta del cap de setmana es preveu que les temperatures es mantinguin relativament baixes, però ja sense pluja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)