Motociclisme

Aron Canet guanya a Brno i recupera el lideratge de Moto 3

Motor. El valencià ha superat l’italià Dalla Porta en l’última volta. El gironí Albert Arenas té una caiguda

Aron Canet ha recuperat el lideratge del mundial de Moto 3 en aconseguir la victòria en el Gran Premi de la República Txeca. En una cursa molt disputada, el pilot valencià ha aconseguit posar-se primer en l’última volta, després de superar Lorenzo Dalla Porta. L’italià ha intentat tornar-li l’avançament a Canet, però el valencià ha pilotat les últimes corbes amb molta seguretat i ha aconseguit la segona victòria de la temporada. Aquest resultat el torna a posar primer de la general en substitució de Dalla Porta, de qui només el separen dos punts.

El podi l’ha completat Tony Arbolino, que havia sortit des de la posició preferent. Niccolò Antonelli ha aconseguit mantenir el tercer lloc de la general, malgrat que ha hagut de sortir des de la línia de box en aturar-se-li la moto en la formació de la graella. L’italià ha pogut remunrtar fins a la cinquena posició. Albert Arenas ha tingut una caiguda en la quarta volta i porta quatre curses sense puntuar.

Moto 3. GP R. Txeca
1r Aron Canet (KTM) 39:11.879
2n L. Dalla Porta (Honda) a 0.159
2n Tony Arbolino (Honda) a 0.217
4t Jaume Masià (KTM) a 0.404
Moto 3. General
1r Aron Canet (KTM) 148
2n L. Dalla Porta (Honda) 145
3r Niccolò Antonelli (Honda) 98
4t Tony Arbolino (Honda) 93
21è Albert Arenas (KTM) 30
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)