Fórmula 1

Hamilton bat Verstappen a Hungaroring

Fórmula 1. El pilot de Mercedes guanya el GP d’Hongria després d’avançar el de Red Bull quan només faltaven quatre voltes

Lewis Hamilton ha aconseguit aquesta tarda la victòria en el GP d’Hongria, després d’avançar Max Verstappen quan només faltaven quatre voltes (de 70). El pilot de Red Bull liderava la cursa i era un mur per al de Mercedes, raó per la qual l’equip platejat ha decidit que Lewis fes una segona aturada a boxs per poder atacar el pilot holandès al final, amb les rodes més fresques. El líder del mundial no veia gens clara l’estratègia, però amb un ritme de rècord s’ha cruspit els vint segons d’avantatge del Red Bull i l’ha superat sense miraments. Llavors Verstappen ha fet també una segona aturada i s’ha endut el premi de consolació de la millor volta de la cursa. Ha estat la vuitena victòria del curs de Hamilton en dotze curses, i la setena que obté a Hungaroring.

En aquest duel no s’han ficat en cap moment els Ferrari. Sebastian Vettel ha estat tercer, al davant de Charles Leclerc, però els bòlids vermells han creuat la meta a més d’un minut del vencedor. L’altre Mercedes, de Valtteri Bottas, ha quedat fora de joc ja en la primera volta, quan ha malmès l’aleró davanter lluitant amb Leclerc. L’aturada per canviar-lo l’ha ensorrat en la classificació. Ha estat vuitè, rere Carlos Sainz, cinqué i ja doblat, Pierre Gasly i Kimi Räikkönen.

Amb aquest resultat, Hamilton lidera la general del mundial, amb 250 punts, i Bottas es manté segon (188), empaitat ja per Verstappen (181). Vettel és quart (156).

La F-1 inicia ara tres setmanes d’aturada a l’agost. El campionat es reprendrà l’1 de setembre, a Bèlgica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)