Motociclisme

Àlex Márquez, sense rival

Moto 2 i 3. Cinquena victòria en sis curses del pilot català, que es beneficia de la caiguda de Lüthi i reforça el lideratge de Moto 2

A can Márquez neden en l’abundància. Abans de la victòria del germà gran a Moto GP, l’Àlex, el germà petit, es va imposar en Moto 3 i va aconseguir el cinquè triomf en cinc curses. El pilot de Cervera va treure rendiment màxim de la prova txeca, ja que el seu màxim rival en la lluita pel títol, el suís Thomas Lüthi, va caure i no va puntuar. La diferència entre els dos en la general va augmentar dels 8 als 33 punts.

Márquez no va tenir rival. Només Sam Lowes va aconseguir superar-lo en el primer revolt de la prova, però el català va recuperar el lloc de privilegi abans que s’acabés la primera volta. De seguida va començar a posar metres entre els seus perseguidors i ell i en el segon gir va aconseguir amb una volta ràpida obrir més d’un segon de marge respecte dels seus perseguidors. Fabio di Giannantonio va ser l’únic rival que va poder seguir el ritme del català, encara que a una certa distància i només durant unes voltes. De mica en mica, l’avantatge de Márquez es va eixamplar fins a fer impossible qualsevol remuntada dels seus rivals.

Di Giannantonio va acabar en la segona posició i Enea Bastianini, que havia sortit des de la 18a posició de la graella, va superar Jorge Navarro en la part final de la prova i va completar el podi. Lüthi continua segon de la general, mentre que Navarro i Augusto Fernández empaten en la tercera posició. El català Xavi Vierge va caure i, tot i que va poder tornar a pujar a la moto, només va acabar 24è.

Aron Canet recupera el lideratge

Aron Canet va recuperar el lideratge del mundial de Moto 3 en aconseguir la victòria a Brno. En una cursa molt disputada, el pilot valencià va aconseguir situar-se primer en l’última volta, després de superar Lorenzo Dalla Porta. L’italià va intentar tornar-li l’avançament, però el pilot valencià va pilotar les últimes corbes amb molta seguretat i va aconseguir la segona victòria de la temporada. Aquest resultat el torna a situar primer de la general en substitució de Dalla Porta, de qui només el separen dos punts. Tony Arbolino, que havia sortit des de la pole, va completar el podi i Albert Arenas va tenir una caiguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)