Motociclisme

Àlex Márquez renova i posposa el salt a MotoGP

Motociclisme. La falta de motos competitives en la categoria reina li aconsella continuar a l’equip Marc VDS per sisena temporada consecutiva

Àlex Márquez pilotarà l’any 2020 la Kalex de l’equip Marc VDS Estrella Galicia per sisena temporada consecutiva. El pilot de Cervera, líder de Moto 2 amb 43 punts d’avantatge, intentarà defensar el títol que va camí d’aconseguir aquest any i fer el salt a la categoria reina el 2021.

L’absència de motos competitives és el que ha frenat la decisió de pujar a Moto GP. Però a finals del 2020 s’acaben molts contractes de pilots de motos de fàbrica i serà el moment oportú de fer-se un forat a la categoria reina. Malgrat que Johann Zarco acaba d’anunciar que renuncia a l’any de contracte que tenia i que allibera una KTM oficial per al 2020, la decisió de Márquez és repetir en la categoria intermèdia.

Des del 2015 Àlex Márquez ha obtingut vuit victòries, 20 podis i 8 posicions preferents. La seva millor temporada és, amb diferència, l’actual, en la qual ha aconseguit la regularitat que se li havia resistit fins ara. “Amb la renovada estructura tècnica de l’equip, part clau dels èxits actuals, podré continuar millorant un any més com a pilot i preparar-me per complir el meu somni, fer el salt a Moto GP”, explica el pilot en el comunicat difós per l’equip. De la seva banda, el propietari de l’equip, Marc Van Der Straten, admet que contemplaven que Márquez pugés a Moto GP ja al 2020: “Ens hauria fet il·lusió perquè volem el millor per ell, s’ho mereix. En canvi, no m’agradava gens l’opció que continués a Moto 2 amb un altre equip. Si guanya el títol 2019, no seria plat de bon gust que l’intentés revalidar amb un rival, quan s’ha format amb el nostre equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)