Fórmula 1

Leclerc, al davant a Monza

Fórmula 1. El pilot de Ferrari fa el millor temps en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Itàlia, marcada per la pista molla

Charles Leclerc ha començat amb bon peu el GP d’Itàlia, la tretzena prova del curs de la F-1. El pilot de Ferrari ha fet el millor temps en la primera sessió d’entrenaments lliures a Monza, que ha començat amb la pista molla. Precisament Leclerc ha estat un dels primers a muntar les rodes llises, del compost mitjà, en els últims deu minuts, i amb el rellotge a zero s’ha enlairat fins al primer lloc (1:27.905), rebaixant en tres dècimes el registre anterior de Carlos Sainz (McLaren), amb el compost tou.

Els Mercedes només han rodat en l’última mitja hora, quan la pista es començava a assecar. Lewis Hamilton ha estat quart, a vuit dècimes, mentre que Valtteri Bottas ha acabat la sessió fent una virolla a la primera xicana, sense conseqüències.

La sessió s’ha hagut d’interrompre dos cops quan la pista era més molla. El primer, quan Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) ha sortit de la pista a la Parabòlica; tot seguit, Sergio Pérez ha encastat el Racing Point contra les barreres en la sortida del revolt d’Ascari. A banda, han sovintejat les virolles i passades de frenada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)