Motociclisme

Quartararo, el més ràpid a Misano

Motociclisme. El pilot de Yamaha lidera la primera sessió d’entrenaments lliures del GP de San Marino de Moto GP, al davant de Marc Márquez i Maverick Viñales

Fabio Quartararo (Yamaha) ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP de San Marino, la tretzena cita del curs de Moto GP. El pilot francès ha fet un millor temps d’1:33.153, després de muntar un joc de rodes noves cap al final de la sessió. Amb els mateixos pneumàtics en tota la tanda, els catalans Marc Márquez (Honda, 1:33.529) i Maverick Viñales (Yamaha, 1:33.599) han estat segon i tercer. Els germans Aleix (Aprilia) i Pol Espargaró (KTM) han estat cinquè i sisè, a sis i vuit dècimes, respectivament, del punter.

Per la seva banda, Tito Rabat (Avintia Ducati) ha aconseguit entrar en el top deu (1:34.261), per bé que després de fer el temps ha anat a terra. El vencedor de l’última cursa, Àlex Rins (Suzuki), ha estat dotzè, a 1.1 de Quartararo. A Misano reapareix l’altre pilot de Suzuki, Joan Mir, després de tres curses de baixa. El balear ha estat catorzè, a 90 mil·lèsimes de Rins. Jorge Lorenzo (Honda) ha estat 21è, a 2.1 del millor temps.

En la primera sessió lliure de Moto 3, el gironí Albert Arenas (KTM) ha estat el més ràpid (1:42.824).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)