Motociclisme

Marc Márquez destrossa el cronòmetre a Motorland

Motociclisme. El pilot cerverí avantatja Maverick Viñales d’1.6 segons en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Aragó de Moto GP

Marc Márquez ha protagonitzat una gran exhibició de superioritat en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Aragó de Moto GP, la catorzena prova del mundial. El pilot cerverí d’Honda ha fet un temps d’1:46.869, a només dues dècimes del rècord absolut de la pista de Motorland, vigent des del 2015. El segon classificat, Maverick Viñales (Yamaha), ha rodat 1.6 segons més lent, una eternitat.

La clau de la sessió ha estat la previsió de pluja per demà, que ha fet que Márquez hagi muntat el pneumàtic tou ja en aquesta sessió, cosa que normalment no fa els divendres. Amb tot, en la primera part de l’entrenament ha provat el pneumàtic dur al darrere i també ha estat folgadament el més ràpid (1:48.487, un segon més ràpid que Viñales, que en aquell moment muntava el tou al davant i el mitjà al darrere).

Fabio Quartararo (Yamaha) ha estat tercer, mentre que Andrea Dovizioso ha estat quart, amb la primera Ducati. La resta de catalans han quedat lluny dels temps del capdavanter: Pol Espargaró (KTM), ha estat vuitè, a 2.4; Aleix Espargaró (Aprilia), dotzè, a 2.6; Àlex Rins (Suzuki), tretzè, a 2.7, i Tito Rabat (Avintia Ducati), catorzè, a 2.7. El segon pilot d’Honda HRC, Jorge Lorenzo, ha tancat la llista de temps, a 4.1 del seu company.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)