Motociclisme

Posició preferent d’Aron Canet i sorpresa de Carlos Tatay

Motociclisme. Albert Arenas, tretzè en la graella del GP d’Aragó de Moto 3, a Motorland, rere el líder del mundial, Lorenzo Dalla Porta, dotzè

Aron Canet ha fet la posició preferent del GP d’Aragó de Moto 3, al final d’un entrenament cronometrat que s’ha disputat amb la pista seca. El pilot valencià, segon en la general del campionat, ha avantatjat de set dècimes el japonès Ai Ogura, mentre que el tercer lloc se l’ha endut el sorprenent Carlos Tatay, de 16 anys. També valencià, Tatay ha guanyat enguany la Red Bull Rookies Cup i disputa tot just la seva segona cursa del mundial com a convidat (va debutar al Circuit de Barcelona-Catalunya).

Per la seva banda, Albert Arenas s’ha classificat tretzè, a 1.4, just rere el líder del mundial, Lorenzo Dalla Porta, dotzè. El casserrenc Gerard Riu, que també corre com a convidat, arrencarà 24è en el seu primer gran premi del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)