Fórmula 1

Verstappen és el més ràpid en el primer dia d’entrenaments a Sotxi

Fórmula 1. L’holandès de Red Bull supera per tres dècimes el Ferrari de Leclerc, mentre que Bottas i el seu Mercedes es situen tercers a més de mig segon

Max Verstappen i el seu Red Bull és el mé ràpid en el circuit urbà de Sotxi el primer dia d’entrenaments del Gran Premi de Rússia. L’holandès fa un millor registre d’1:33.162 en la segona sessió i supera per més de tres dècimes (0.335) el Ferrari de Charles Leclerc que marca un temps d’1:33.497. Els Mercedes de Valtteri Bottas (1:33.808) i Lewis Hamilton (1:33.960) acaben en la tercera i la quarta posició a sis i set dècimes del primer classificat. El guanyador de l’últim gran premi, Sebastian Vettel (Ferrari) no passa de la cinquena posició (1:34.201) a més d’un segon de Verstappen. El madrileny Carlos Sainz te problemes en la posada a punt del seu McLaran i acaba dissetè (1:35.635) a gairebé dos segons i mig.

En la primera sessió el millor és Leclerc, mentre que Verstappen fe el segon temps. L’holandès ha canviat una part de la seva unitat de potència i sap que serà sancionat amb cinc posicions en la graella de sortida. Per a la tercera sessió d’entrenaments de demà i per la qualificació s’espera l’aparició de la pluja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)