Més motor

Avui pot ser un gran dia

Motor. Miquel Molina aspira a guanyar la GT Endurance Cup al Circuit de Barcelona-Catalunya, en la cursa gran del Festival de la Velocitat

Miquel Molina pot vèncer, avui, la Blancpain GT Series Endurance Cup al Circuit de Barcelona-Catalunya, en la cursa de tres hores que culminarà el Festival de la Velocitat, a partir de les 15 h. Ahir, en l’entrenament prequalificatiu, el pilot de Lloret de Mar i els seus companys Aleshin i Rigon (Ferrari) van ser vuitens, precisament el resultat que en la cursa els donaria el títol, encara que guanyessin els seus màxims rivals, Engel, Buurman i Stolz (Mercedes), que van ser quarts. Àlex Riberas (Audi) va ser segon ahir, al costat de Vanthoor i Pérez Companc, mentre que Albert Costa, Caldarelli i Mapelli (Lamborghini) van ser setens, davant de Molina.

El Festival de la Velocitat d’enguany està dedicat al Llegat María de Villota, amb una exposició en memòria de la pilot de F-1 que va morir el 2013 i la difusió de la seva obra social.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)