Motociclisme

Marc Márquez surt indemne d’una duríssima caiguda a Tailàndia

Motociclisme. Ha hagut de ser atès en un hospital de Buriram però, malgrat tot, ha tornat al circuit i té el millor ritme de cursa de MotoGP

  • Marc Márquez, evacuat cap a l’hospital de Buriram RUNGROJ YONGRIT / EFE.
  • VÍDEO: La caiguda del 93

Marc Márquez ha conclòs amb un grandiós ensurt la primera jornada en pista en el GP de Tailàndia, on diumenge podria obtenir el seu sisè títol de MotoGP. El líder del campionat ha patit una duríssima caiguda en la primera sessió, que l’ha acabat enviant a un hospital de Buriram per assegurar-se que no tenia cap lesió a nivell de columna vertebral, ja que les imatges que proporcionaven les radiografies que li han fet a l’hospital del circuit no eren prou aclaridores.

Márquez ha caigut poc després d’haver sortit de boxes, en el revolt 7, a uns 135 km/h segons la telemetria, probablement perquè tenia les gomes brutes perquè havia fet la primera part del circuit fora de la traçada, a velocitat més lenta.

Més enllà de fortes contusions (turmell, maluc, esquena) i dels moments angoixa immediatament posteriors a la caiguda –amb l’impacte ha tingut dificultats per respirar– Márquez ha tornat al circuit on ha encapçalat la taula de temps de la segona sessió lliure (1:30.981) fins que en els últims cinc minuts Quartararo (1:30.404),Viñales (1:30.597), Morbidelli (1:30.625) –tots tres amb Yamaha–, Miller (Ducati, 1:30.698) i Rossi (Yamaha, 1:30.733) se li han avançat. Però fa tot l’efecte que Márquez ha renunciat a l’oportunitat d’acabar en primer lloc, perquè ha acabar la sessió amb una goma amb més de 20 voltes. En qualsevol cas, tot i que les Yamaha semblen ben situades, el millor ritme és el de Márquez. Entre els deu primers també hi ha Aleix Espargaró (Aprilia, 1:31.007) en vuitè lloc, i Àlex Rins (Suzuki, 1:31.094), desè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)