Motociclisme

Albert Arenas, tercer en la graella de Moto 3

Motociclisme. El pilot gironí es col·loca en la primera línia del GP de Tailàndia de la categoria petita, que encapçala Celestino Vietti

Albert Arenas ha fet el tercer millor temps en l’entrenament qualificatiu del GP de Tailàndia de Moto 3, i demà ocuparà un lloc en la primera línia d’un gran premi per primer cop enguany. El pilot gironí de l’equip Ángel Nieto ha quedat a 15 centèsimes del millor registre de Celestino Vietti.

El pilot italià, de 17 anys, venia de passar el tall de la Q1 i ha aconseguit la seva primera posició preferent en el mundial. L’andalús Marcos Ramírez ha estat segon, a 11 centèsimes del deixeble de Valentino Rossi. Vietti és el desè pilot diferent que fa una pole aquest curs en Moto 3, en quinze proves.

La jornada al circuit Chang de Buriram ha començat amb una hora i vint minuts de retràs, per la pluja que ha caigut a primera hora del matí, que ha obligat a endarrerir els entrenaments lliures. El qualificatiu, però, ha començat a l’hora prevista i ja amb la pista del tot seca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)