Motociclisme

Posició preferent d’Àlex Márquez a Buriram

Motociclisme. El líder del mundial és el més ràpid en l’entrenament cronometrat del GP de Tailàndia de Moto 2

Àlex Márquez ha fet la posició preferent en el GP de Tailàndia de Moto 2. Amb un temps d’1:35.297, el líder del mundial ha avantatjat Tetsuta Nagashima d’una dècima i Jorge Martín –vigent campió de Moto 3, per primer cop en la primera línia de la graella en la categoria mitjana– d’una dècima i mitja. El company del pilot cerverí en l’equip EG 0,0 Marc VDS, Xavi Vierge, s’ha classificat setè, a tres dècimes.

Àlex Márquez ha tingut una caiguda sense conseqüències en l’entrenament lliure previ, però ha girat full per sumar la cinquena pole en les últimes set curses. Per si no fos prou, el segon de la general, Jorge Navarro, no ha superat el tall de la Q1 i arrencarà 21è. El pilot valencià ha anat a terra en la Q1, traït per quatre gotes de pluja que han caigut breument en un revolt. El tercer de la general, Augusto Fernández, sortirà sisè, al davant de Vierge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)