Motociclisme

Un mentalista posa a prova el germans Àlex i Marc Márquez

Motociclisme.

  • VÍDEO: El vídeo de Javier Luxor amb Marc i Àlex Márquez

Rodi Motor Services , cadena catalana d’establiments de mecànica ràpida, ha sotmès Marc i Àlex Márquez a un curiós experiment amb resultats sorprenents. És possible demostrar la existència d’una connexió mental entre germans? Javier Luxor, el millor mentalista d’Europa, ha posat a prova Àlex i Marc Márquez per descobrir fins a quin punt arriba el seu nivell de connexió com a germans i pilots de motociclisme.

Seguint les indicacions del mentalista, es va escollir un escenari familiar que potenciés les seves capacitats sensorials. Un taller mecànic va resultar ser el lloc idoni. El resultat de l’experiment ha demostrat una sorprenent i màgica connexió entre els germans Márquez, com es pot comprovar en els gairebé cinc minuts del vídeo adjunt.

Rodi Motor Services ha aprofitat aquest experiment per promocionar la seva nova plataforma digital, un nou e-commerce que neix amb la visió de connectar l’usuari amb els serveis del seu taller de confiança. Gràcies a aquesta nova plataforma, el client pot sol·licitar un canvi de pneumàtics o tramitar la propera revisió del seu cotxe de forma 100% online.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)