Motociclisme

Àlex Márquez segella la posició preferent a Sepang

Motor. El pilot cerverí té demà l’oportunitat de segellar el títol mundial de Moto 2 en el Gran Premi de Malàisia

El cerverí Àlex Márquez (Kalex) ha deixat clar que vol sentenciar el títol mundial de Moto 2 quan abans millor i amb aquesta intenció ha acreditat la sisena posició preferent de la temporada en el Gran Premi de Malàisia. Amb un registre de 2:05.244, el petit de la nissaga ha deixat enrere el japonès Tetsuta Nagashima (Kalex), el sud-africà Brad Binger (KTM) i el pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (Kalex). El principal rival del cerverí en la pugna pel títol, l’italià Thomas Luthi (Kalex) prendrà la sortida des de la segona línia de la graella, en cinquena posició (2:05.714).

Amb 242 punts, Àlex Márquez serà campió si venç a Sepang, si és segon i Lüthi (214) no venç, i si és tercer i Lüthi no és al davant i Binder (209) no guanya la cursa. Sempre que el segarrenc entri al davant dels seus rivals, serà campió del món. En tot cas, si no pot sentenciar el títol a Malàisia encara restaria l’última prova del campionat, el 17 de novembre a Xest.

Quartararo, el més ràpid en Moto GP

En Moto GP, el francès Fabio Quartararo (Yamaha) ha escombrat tots els seus rivals i ha forçat l’errada del ja campió del món Marc Márquez (Honda). Quartararo, que ha segellat la sisena pole-position de la temporada, ha batut el rècord absolut del circuit (1:58.303) instants després que ho hagués fet el rosinc Maverick Viñales (Yamaha), que amb 1:58.406 sortirà en segon lloc de la graella. En la segona i última sortida a la pista, Quartararo ha vist com Marc Márquez li seguia el traçat. S’ha intentat desempallegar del cerverí sense èxit, però a l’inici de la segona volta Márquez ha comès una errada i ha sortit volant pels aires de molt mala manera en el segon revolt del traçat. En tot cas, el pilot català ha pogut tornar al box pel seu propi peu. Márquez sortirà des de la quarta línia, en onzena posició (1:59.178). Àlex Rins (Suzuki) ho farà des del setè lloc (1:59.090), Aleix Espargaró (Aprilia) des del catorzè (1:59.435) i Pol Espargaró (KTM), des del quinzè (1:59.812).

Arenas sortirà quart en Moto 3

En Moto 3 l’andalús Marcos Ramírez (Honda) ha aconseguit la seva segona pole-position consecutiva (2:11.758), per davant del japonès Tastsuki Susuki (Honda), del britànic John McPhee (Honda) i del gironí Albert Arenas (KTM), quart amb 2:12.172. L’italià Lorenzo Dalla (Honda), que a Philip Island ja es va assegurar el títol, arrencarà en setena posició (2:12.343).

LA CAIGUDA

Marc Márquez cau de mala manera quan perseguia Quartararo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)