Motociclisme

Viñales domina des de l’inici i guanya en MotoGP

Motor. L’empordanès aconsegueix la segona victòria de l’any. Marc Márquez remunta des de l’onzena plaça i acaba segon a Malàisia

Maverick Viñales (Yamaha) demostra que és el més fort a Malàisia i guanya en MotoGP després de dominar tota la cursa. L’empordanès aconsegueix la seva segona victòria de l’any i la setena en la màxima categoria. El campió mundial, Marc Márquez (Honda), remunta des de l’onzena posició de la graella de sortida que ocupava després de la seva forta caiguda de dissabte, i acaba en el segon lloc a tres segons del guanyador.

Maverick Viñales es situa en la primera posició des de les primeres corbes i ja no abandona aquesta plaça fins arribar a meta. Marc Márquez fa una gran sortida i es situa cinquè d’entrada i ja és segon al final de la primera volta. L’empordanès imposa el seu ritme i sense problemes es va distanciant clarament. Per darrera Marc Márquez triga un parell de voltes en distanciar-se del grup però,ja està a més d’un segon i mig de Maverick Viñales i mai el pot inquietar per la victòria.

Per la tercera posició del podi lluiten els italians Andrea Dovizioso (Ducati) i Valentino Rossi (Yamaha), i al final és Dovizioso el que l’aconsegueix. Àlex Rins (Suzuki) finalitza en la cinquena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)