Motociclisme

Àlex Márquez cau sense prendre mal en l’estrena amb Honda a Moto GP

Motor. El de Cervera perd adherència en la roda davantera de la Honda RC 213 V del britànic Cal Crutchlow en el revolt 10 però s’aixeca ràpidament

El pilot català Àlex Márquez, després d’anunciar ahir que la temporada vinent formarà part de l’equip Repsol Honda de Moto GP al costat del seu germà Marc, ha començat a rodar aquest matí al circuit Ricardo Tormo de Xest, per primera vegada, amb una aproximació de la nova moto que emprarà la temporada pròxima. Márquez ha pujat a una unitat del 2019 de l’equip del Lucio Cecchinello.

Amb una granota i una moto negra sense publicitat, perquè encara té contracte en vigor amb el seu actual equip Estrella Galícia 0’0, el vigent campió del món de Moto2 ha rodat per primer cop amb una de les Honda RC 213 V del britànic Cal Crutchlow, de l’equip LCR, ja que en l’equip oficial Repsol Honda ho ha fet amb els prototips del 2020 el vigent campió del món, el seu germà Marc Márquez, i el provador de la fàbrica, l’alemany Stefan Bradl.

Quan portava poc més de deu minuts rodant, Álex ha patit en la seva vuitena volta una caiguda en el revolt 10, en el canvi de direcció, en perdre adherència la roda davantera de la moto, tot i que s’ha aixecat sense problemes.

El pilot català havia marcat fins a aquest moment el seu millor temps personal en la setena volta, en aturar el cronòmetre en 1:35.422 –el seu germà va rodar en carrera de diumenge a ritme de nou rècord amb un registre d’1:31.116– en aquesta primera jornada dels test de MotoGP, primera cita per a la preparació de la temporada 2020, que demà continuaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)