Motociclisme

Viñales mana i Marc Márquez va per terra en els testos de Jerez

Moto GP.

El rosic Maverick Viñales que ja va deixar el seu segell en els testos del circuit de Xest la setmana passada, ha arrancat aquest matí molt fort en els entrenaments del circuit de Jerez, que han tornat a confirmar el domini provisional de les Yamaha en la pretemporada. Amb un millor temps de 1:37.187 el català ha estat set dècimes més ràpid que Fabio Quartararo, de l’equip satèl·lit de la marca japonesa. Marc Márquez (Honda), per la seva banda, ha anat per terra en el revolt 13 –batejat amb el nom del retirat Jorge Lorenzo–. Ha passat per la clínica per fer-se una radiografia però només se li ha detectat una contusióa l’espatlla i el cerverí ha tornat al box. Ha fet el quart millor temps del dia.

Les primeres hores han estat marcades per la presència d’algunes zones molles en la pista. Igual que la Yamaha de Viñales, la de Quartararo també ha volat sobre la pista i ha estat l’única moto no oficial que ha baixat dels 1.38. Àlex Márquez, en procés d’adaptació, ha fet el 17è millor temps del dia (1:39.504).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)