Fórmula 1

El tercer lloc del mundial està en joc a Abu Dhabi

Fórmula 1. Max Verstappen i Charles Leclerc lluitaran per aquesta posició en la darrera cursa de la temporada

Amb el títol de pilots i de constructors decidit, la tercera posició en el podi de la general del mundial de fórmula 1 és el que està en joc en la darrera prova de l’any, que es disputa a Abu Dhabi. Se la disputen Max Verstappen i Charles Leclerc, que estan separats per onze punts. L’holandès de Red Bull en té 260 i ara ocupa aquesta plaça, mentre que el monegasc de Ferrari va quart amb 249. La cinquena plaça és per a Sebastian Vettel, amb 230 punts, que ja no aspira a ser tercer. L’alemany és a dinou punts del seu company d’equip i encara queda per determinar qui serà el millor pilot de Ferrari a final d’any. Després del xoc entre ells en el GP de Brasil que els va deixar fora de cursa a tots dos, serà molt interessant veure com afronten aquesta darrera prova i qui queda per davant en la classificació general.

El madrileny Carlos Sainz (McLaren) ocupa la setena posició amb els mateixos punts que el sisè, el francès Pierre Gasly (Toro Rosso). Després de la tercera plaça del podi que va aconseguir en el darrer GP de Brasil aspira a fer una bona carrera i tornar a lluitar per les primeres posicions.