Fórmula 1

Hamilton s’endú l’última posició preferent del curs

Fórmula 1. Bottas fa el segon millor temps en l’entrenament cronometrat del GP d’Abu Dhabi, però sortirà l’últim per l’ús d’un grup propulsor extra

Lewis Hamilton s’ha endut aquesta tarda l’última posició preferent del curs de la fórmula 1. El pilot anglès de Mercedes ha fet el millor temps en l’entrenament cronometrat del GP d’Abu Dhabi (1:34.779), gairebé dues dècimes més ràpid que el seu company Valtteri Bottas. El pilot finlandès, però, sortirà l’últim en la cursa de demà, ja que ha hagut de menester un grup propulsor extra, després de la trencadissa que va tenir en la cursa anterior, al Brasil. Ha estat la cinquena pole del curs de Hamilton, i la primera que obté després de nou curses i quatre mesos de sequera.

Arran de la sanció a Bottas, el lloc en la primera línia de la graella, al costat del 44, serà per a Max Verstappen (Red Bull), mentre que els Ferrari ocuparan la segona línia. L’equip italià no ha tingut un bon dia. Els SF90 perdien sis dècimes en el tercer sector del circuit, el més recargolat, una diferència que no compensaven amb la seva velocitat en les llargues rectes del traçat. Per acabar-ho d’adobar, Charles Leclerc ha badat a l’hora de començar l’últim intent i no ha pogut mirar de superar, almenys, Verstappen. Amb tot, el pilot monegasc és tercer, al davant del seu company Sebastian Vettel, que no ha millorat en el segon intent. Alex Albon ha tancat el top sis, amb el segon Red Bull, mentre que Lando Norris (McLaren) ha estat el millor dels altres, setè, al davant de Daniel Ricciardo (Renault), Carlos Sainz (McLaren) i Nico Hülkenberg (Renault).

El 21è i últim gran premi del curs es disputarà demà a les 14.10 h, hora catalana, al capvespre a Abu Dhabi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)