Motociclisme

Andrea Iannone, suspès per dopatge

Motor. El pilot italià de MotoGP ha donat positiu per esteroides androgènics anabòlics exògens en el Gran Premi de Malàisia

La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) ha anunciat a través d’un comunicat oficial la suspensió del pilot d’Aprilia de Moto GP Andrea Iannone, segons l’article 7.9.1 del manual antidopatge. El pilot italià ha donat positiu en esteroides androgènics anabòlics exògens (AAS), segons un informe del laboratori Kreischa b. Dresde (Alemanya) i reportat per l’Agència Mundial Antidopatge (AMA), una de les substàncies considerades prohibides per l’AMA el 2019. Segons informa la FIM, es va recollir una mostra d’orina del pilot de 30 anys en el Gran Premi de Malàisia, celebrat el passat 3 de novembre d’aquest any. A partir d’ara, Iannone té dret a sol·licitar i assistir l’anàlisi d’una segona mostra per comparar els resultats de la primera.

La decisió de la FIM ha estat la suspensió provisional del pilot d’Aprilia amb la qual cosa tindrà prohibit participar en qualsevol competició o activitat de motociclisme fins a nou avís. Iannone és pilot de MotoGP des de 2013 i ha passat per Ducati, Suzuki i Aprilia, l’equip amb el qual ha competit al costat d’Aleix Espargaró durant el 2019. El 2016 va aconseguir una victòria en el Gran Premi d’Àustria i ha sumat un total d’onze podis en la màxima categoria del motociclisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)