Dakar

Gerard Farrés surt a guanyar el Dakar

Motor. Armand Monleón és el nou copilot de ‘Farreti’ en l’equip oficial Monster Can-Am de la categoria SxS

Gerard Farrés i Armand Monleón han presentat avui la seva participació en el Dakar 2020, que arrencarà el 5 de gener a l’Aràbia Saudita. El pilot de Manlleu serà un dels grans favorits en la categoria SxS (buguis lleugers), en què va ser segon el 2019, en la seva estrena en les quatre rodes després d’onze participacions en moto. Atès que el seu copilot d’aleshores, Dani Oliveras, ara seu al costat de Nani Roma, el seient de la dreta en el Can-Am Maverick oficial l’ocuparà Monleón, pilot de motos en els últims quatre Dakars a Sud-amèrica. L’acte ha tingut lloc al circuit La Codina de Sant Bartomeu del Grau, on Farrés ha demostrat les formidables aptituds totterreny dels SxS, que s’empassen els salts i els sotracs com si res, gràcies a uns recorreguts de suspensió de mig metre.

Malgrat la forta competència en la categoria SxS, l’objectiu de Farrés i Monleón és clar: “Volem guanyar, aquest és l’objectiu. Després dependrà de molts factors, la cursa sempre et posa al teu lloc, però sortim a guanyar. Estem molt a gust en l’equip, confien en nosaltres i saben que podem fer-ho molt bé, ens sentim amb llibertat per córrer, i això és molt important”, ha dit Farrés.

Per la seva banda, l’igualadí Monleón ha assegurat que es troba molt còmode en el seu nou rol. “L’adaptació ha estat senzilla, perquè com tots dos venim de les motos, parlem el mateix idioma. Estem molt ben preparats, hem fet els deures, tant en la part de navegació com de comunicació dins del cotxe, i també amb la mecànica.”

Farrés i Monleón treballen junts en l’equip Monster Energy Can-Am des del passat mes de juliol, quan van ser tercers en la Baja Aragó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)