Motociclisme

L’objectiu d’Àlex Márquez es entendre la moto i progressar

Motor. El nou pilot de l’equip Repsol Honda per aquest 2020 diu que és un somni estar a MotoGP i també un repte molt bonic

El campió de Moto2 de l’any passat i nou pilot de l’equip Repsol Honda de MotoGP per aquest 2020, Àlex Márquez, explica que el seu objectiu és: “Progressar constantment i no estancar-me. Estic centrat en la pretemporada, en aprofitar cada dia que tingui sobre la meva honda i entendre-la”. Abans d’iniciar-se les curses el pilot de Cervera ja haurà vist on pot estar ell i l’equip, fixar-se un objectiu més realista i veure com enfoquen la temporada.

Àlex Márquez comenta el que significa per ell l’arribada a la màxima categoria del motociclisme i formar part d’un equip que ha tingut tants grans pilots com Repsol Honda: “És un somni estar a MotoGP, però ho és més estar en un equip de fàbrica. Estar a un equip com Repsol Honda és un repte, un repte molt bonic”. Reconeix que no va tenir cap dubte i no s’ho va pensar ni un segon quan li van fer l’oferta i diu: “Conec la magnitud del repte, però em sento preparat. És una oportunitat increïble per mi”. El pilot de Cervera és un dels més alts de la graella de MotoGP amb els seus 1,80 m i és conscient que li pot portar avantatges si desavantatges. Sap que l’honda és una moto petita en quan a ergonomia però explica que en els test que van fer a València a final de temporada li van ajustat bastant i s’hi va sentir còmode.

Per primera vegada a la història dos germans compartiran box i Àlex Márquez comenta: “S’ha d’afrontar amb naturalitat, al final els dos som professionals i cada un tindrà la seva part del box, els seus mecànics i haurà d’estar centrat en la seva feina al cent per cent”. També reconeix que intentarà aprofitar el fet de tenir al sis cops campió de MoroGP al seu costat i: “Aprendre el màxim que pugui d’ell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)