Motociclisme

Quartararo domina el test de Sepang

Motor. Gran igualtat en la primera tongada de proves de Moto GP, amb divuit pilots separats per tan sols vuit dècimes

Fabio Quartararo (Petronas Yamaha) ha tornat a ser el més ràpid en la tercera i última jornada del test de Moto GP a Sepang. El pilot francès ha fet 57 voltes, amb un millor temps d’1:58.349 al matí, també el millor de la setmana. Ha avantatjat Cal Cruthlow (LCR Honda) de menys d’una dècima. Àlex Rins (Suzuki) només ha rodat fins al migdia i ha estat tercer, a una dècima.

La igualtat ha estat la nota dominant de l’última jornada. Deu pilots han rodat a menys de quatre dècimes de Quartararo, incloent-hi Pol Espargaró (KTM, setè) i el seu germà Aleix (Aprilia, novè). En un marge de vuit dècimes han entrat el divuit primers. Marc Márquez (Honda) ha estat dotzè, havent concentrat la seva jornada al matí i amb una caiguda sense conseqüències al final, i el seu germà i company de box Àlex Márquez, setzè. Maverick Viñales (Yamaha) ha dedicat el dia a fer tirades llargues de simulació de cursa i ha acabat divuitè, amb 83 voltes. Avui també ha rodat Jorge Lorenzo (Yamaha), vintè, a 1.3.

En el conjunt dels tres dies de proves, la igualtat es manté, amb dinou pilots a menys de vuit dècimes del registre d’avui de Quartararo.

La segona i última tongada de proves de pretemporada de Moto GP es farà del 22 al 24 de febrer, a Qatar, que també serà l’escenari de la primera cita del curs, el 8 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)