Motociclisme

Màxima igualtat rere el domini de Quartararo

Motor. El francès és el més ràpid en els tres dies de proves de Moto GP a Sepang, en què Àlex Rins i Aleix Espargaró mostren un bon ritme de cursa i Marc Márquez té una petita caiguda

Fabio Quartararo ha estat el gran dominador de la primera tongada de proves de Moto GP a Sepang. El pilot francès de Yamaha ha fet el millor temps en cadascun dels tres dies, fins a deixar-lo en 1:58.349, a una dècima del rècord oficiós del circuit malaisi. Amb tot, la igualtat ha presidit el test, amb dinou dels 31 pilots en acció en un marge inferior a vuit dècimes en la combinada. Segon ha estat Cal Crutchlow (Honda), seguit per un ràpid i consistent Àlex Rins. El pilot barceloní de Suzuki ha estat una de les sorpreses positives del test. Ha girat a tot just una dècima de Quartararo quan ha mirat de fer una volta ràpida amb rodes toves, i també s’ha mostrat força regular en les tirades llargues.

A Aprilia també semblen prou satisfets amb el nou xassís. Aleix Espargaró ha estat desè en la combinada, a poc més de tres dècimes del punter, i amb un ritme de cursa que ell mateix ha qualificat de “rapidíssim”.

Pel que fa a Honda HRC, Marc Márquez va tenir una petita caiguda ahir, la segona del test, pel seu estat físic després de l’operació a l’espatlla dreta. “Al migdia estava fet pols; a la tarda he caigut perquè em faltava l’energia”, va reconèixer. El seu germà, Àlex, ha anat millorant cada dia. Per la seva banda, ahir la pluja va impedir a Maverick Viñales (Yamaha) fer una volta ràpida al final de la jornada, després d’haver fet una simulació de cursa.

Entre els pilots de proves, cal destacar el rendiment de Dani Pedrosa (KTM), tercer dissabte i novè en la combinada, i el concurs de Jorge Lorenzo, que ahir es va estrenar com a provador de Yamaha (vintè, a 1.3 segons).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)