Motociclisme

Cau el GP de França i els d’Itàlia i Catalunya estan en el punt de mira

Moto GP.

S’estreny el cercle cap al GP de Catalunya de motociclisme del pròxim 7 de juny. Dorna, IRTA i la FIM acaben de posposar sine die el gran premi de França, que havia d’inaugurar el campionat el 17 de maig a Le Mans. La primera oportunitat d’iniciar el mundial de MotoGP és ara a Mugello (Itàlia) el 31 de maig, però tal i com està patint el món i singularment Europa el contagi de la Covid-19, tot fa pensar que l’ajornament de la cursa italiana és qüestió de dies, tant per raons de salut pública com pel fet que, sobretot les curses europees, depenen moltíssim de les entrades que puguin vendre, una circumstància menys rellevant en grans premis sostinguts amb fons públics, com Qatar, per exemple.

Després del GP de Catalunya, el calendari preveu la cursa d’Alemanya, el 21 de juny. Perquè el campionat sigui considerat vàlid s’han de disputar 13 grans premis, segons normativa de la FIM.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)