Motociclisme

El mundial de Moto GP es disputarà a Catalunya el 27 de setembre

Motor. Dorna confirma el calendari amb les tretze primeres curses del campionat

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto GP es disputarà del 25 al 27 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya. El traçat català serà la vuitena prova de la temporada, segons el calendari que ha fet públic aquest matí la FIM, IRTA i Dorna Sports. La cursa es farà sense públic, d’acord a les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries per a la contenció de la Covid-19. Els campionats de Catalunya de motociclisme, previstos del 25 al 27 de setembre, queden ajornats i es buscarà una nova data per a la celebració de la competició. Els espectadors que tenen entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto GP tenen diferents opcions, entre les quals s’ofereix conservar l’entrada per gaudir del Gran Premi al 2021 o el reemborsament. Es podrà fer la pertinent sol·licitud a través d’una plataforma on-line que estarà activa a partir del 29 de juny.

Amb les curses de Moto 2 i Moto 3 ja disputades a Qatar, el campionat tindrà un màxim de disset proves i es marca el 13 de desembre com a última data factible per tancar el campionat. En aquest sentit, les dates ja confirmades són les del circuit de Jerez (19 i 26 de juliol), Brno (9 d’agost), Spielberg (16 i 23 d’agost), Misano (13 i 20 de setembre), Barcelona-Catalunya (27 de setembre), Le Mans (11 d’octubre), Motorland Aragó (18 i 25 d’octubre), País Valencià (8 i 15 de novembre). Abans del 31 de juliol, s’haurà de determinar si es confirmen o es cancel·len definitivament les proves previstes Austin (Estats Units), Termas de Río Hondo (Argentina), Burinam (Tailàndia) i Sepang (Malàisia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)